четвер, 11 серпня 2011 09:41

Китайцям представили автомобіль за $ 10 тисяч

Американський концерн General Motors оголосив про початок продажів автомобілів під своїм новим брендом Baojun. Він розроблений спеціально для китайського авторинку. Під цією маркою автовиробник буде випускати бюджетні машини. Їх ціна варіюється в межах $ 10 тис.

Днями компанія представила перший седан, випущений під новою маркою - Baojun 630. Як йдеться у повідомленні компанії, Baojun - один з чотирьох брендів, які пропонує в Китаї спільне підприємство GM і SAIC. Решта три - Buick, Chevrolet і Cadillac.

Седан Baojun 630 орієнтований на покупців із середніх і маленьких міст Китаю. Компанія запропонує покупцям три варіанти машини за ціною $ 9,7 тис. - $ 11,4 тис.

Baojun 630 володіє функціональним спортивним дизайном. Усередині седана присутній 22 різних ніші під дрібні предмети. А для багажу передбачено 450 л корисного простору.

Автомобіль забезпечує захист не тільки водія і пасажирів, а й пішоходів. Капот машини був спеціально спроектований з урахуванням можливих зіткнень з пішоходом. Оригінальний передній бампер також створений таким чином, щоб мінімізувати травми пішохода у разі ДТП.

Седан оснащений 1,5-літровим 108-сильним мотором P-TEC, який поєднується з 5-ступінчастою коробкою передач. Компактний силовий агрегат має помірний "апетит" в 6,9 л на 100 км. Мотор відповідає усім місцевим вимогам щодо екологічності.

Зараз ви читаєте новину «Китайцям представили автомобіль за $ 10 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути