понеділок, 25 квітня 2016 09:55

Китайці представили електромобіль преміум-класу
6

Фото: slashgear.com

Китайська компанія LeEco представила концепт електричного автомобіля LeSEE. Концепт може піти серійно виробництво, оскільки вже LeEco підписала угоду про співпрацю з Aston Martin, повідомляє TechTimes.

LeEco більше відома на ринку смартфонів, телевізорів і пристроїв віртуальної реальності під брендом LeTV.

Інженери компанії розробляли LeSEE 28 місяців. Серійний варіант LeSEE буде більш швидким і "далекобійним", ніж аналогічний електрокар Tesla Model S. Наразі швидкість прототипу LeSEE не перевищує 210 км/ч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Volvo випустить електромобіль

Авто оснащене функцією голосового управління, автономного водіння, навігації та іншими функціями. Цей електромобіль повинен скласти конкуренцію Tesla Model S.

Подовжений кузов з витягнутою кабіною і прозорим дахом надають LeSEE спортивний вигляд, а на місці решітки радіатора - цифровий дисплей, який передбачається використовувати для виведення даних в рамках так званої системи спільного користування. Кермо - складається і висувається з приладової панелі.

Повноцінний прототип LeSEE компанія представить на Пекінському автосалоні, який стартує сьогодні, 25 квітня.

Нагадаємо, керівництво китайської автомобілебудівної компанії Geely Holding Group вирішило підняти частку своїх авто на нових джерелах енергії до 90%.

Зараз ви читаєте новину «Китайці представили електромобіль преміум-класу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути