пʼятниця, 22 квітня 2016 17:36

Geely зробить акцент на випуску електромобілів

Geely зробить акцент на випуску електромобілів
фото: Автоцентр

Керівництво китайської автомобілебудівної компанії Geely Holding Group вирішило підняти частку своїх авто на нових джерелах енергії до 90%.

Китайська автомобілебудівна компанія Geely Holding Group вирішила відкрити у Китаї завод для виробництва автомобілів на нових джерелах енергії.

Проект обійдеться приблизно $1,23 млрд, повідомляє CRI.

Після завершення будівництва першої черги проекту обсяг випуску заводу досягне 100 тис. електромобілів у рік, а річні доходи підприємства від реалізації продукції в перспективі складуть не менше $2,3 млрд. Новий автозавод, який буде складатися з цехів штампування, зварювання, фарбування і складання, а також трас для випробування, займе площу в 40 га.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Volvo та Geely створять спільний бренд

Розробка автомобілів на нових джерелах енергії стала пріоритетним напрямком розвитку компанії. Керівництво Geely Holding Group поставило завдання підняти їх частку у випуску компанії до 90%. До якого періоду вирішено досягти цієї частки, не повідомляється.

Це стане найбільшим в місті інвестиційним проектом у виробництві з початку нинішнього року. Початок будівництва заводу заплановано на кінець року.

Нагадаємо, Volvo випустить електромобіль. Дебют електромобіля від шведської марки Volvo відбудеться у 2019 році.

Зараз ви читаєте новину «Geely зробить акцент на випуску електромобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути