середа, 06 листопада 2013 16:06

Kia привезла на тюнінг-шоу SEMA п'ять "музичних" Soul з потужними аудіосистемами і жаровнею для барбекю
19

Компанія Kia на тюнінг- шоу SEMA показла 5 особливих Soul. Кожна модель зневіриться особливим оснащенням - діджейську обладнання, "просунуті" аудіосистеми, телевізори та інша розважальна техніка.

Перший - Amped Soul ( білий ) являє собою бумбокс на 22- дюймових колесах. У салоні автомобіля, де відсутня центральна стійка з пасажирської сторони , розташувалися чотири сабвуфера Infinity і аудіосистема JBL Pro Live поряд з дискотечною світлотехнікою.

Друга модель (жовто -червона ) створена під натхненням від музично -спортивного фестивалю Vans Warped Tour. Вона може похвалитися не тільки красивою аерографією, але і встановленими замість бічних стекол панелями з 8- дюймовими динаміками, а також висувною жаровнею для барбекю і 50- дюймовим телевізором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український первинний авторинок продовжує стрімко падати

Kia Soul DJ Booth (фіолетовий ) став пересувним діджейським пультом - у компакта відсутній дах, що дозволяє стояти в салоні і керувати професійним мікшером Pioneer. Цей Soul також напханий динаміками і сабвуферами - колонки є навіть в передньому бампері.

Четвертий представник особливої ??лінійки - Music Memorabilia Soul ( сірий). Автомобіль схожий на невеликий музичний музей . Всередині автомобіля зберігається золотий альбом Джимі Хендрікса , підписаний Джоном Ленноном мікрофон і прикрашена автографом Слеш гітара .

Нарешті , останній музичний Soul - The Voice Soul (червоний) - названий на честь популярного телешоу і відрізняється стилізованим інтер'єром з караоке і 40 -дюймовим телевізором у багажнику.

Зараз ви читаєте новину «Kia привезла на тюнінг-шоу SEMA п'ять "музичних" Soul з потужними аудіосистемами і жаровнею для барбекю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути