субота, 25 жовтня 2008 15:52

Італійська поліція ловитиме злочинців на Lamborghini (ФОТО)
20

Компанія Lamborghini зробила спеціальний подарунок дорожній поліції італійського міста Болонья - передала спортивний автомобіль Lamborghini Gallardo LP560-4 Polizia Stradale.

Варто відзначити, що це вже третє поліцейське купе Gallardo, передане італійським автоінспекторам від виробника суперкарів Lamborghini.

У салоні автомобіля встановлений комп"ютер, відеокамера, радіостанція, кобура для зброї. Але, крім стандартного поліцейського устаткування, спортивний автомобіль Lamborghini Gallardo Polizia Stradale оснащений медичним комплектом: кардіологічною установкою електричним шоком і дефібрілятором для відновлення нормального ритму биття серця після реанімації, а також холодильною установкою для транспортування донорських органів для трансплантації.

Окрім гонитви за злобними порушниками і особливо завзятими гонщиками поліцейські автомобілі Gallardo використовуються як екстрена медична допомога на автобанах, повідомляє Etoday

Зараз ви читаєте новину «Італійська поліція ловитиме злочинців на Lamborghini (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути