четвер, 08 листопада 2018 22:31

Голова спільноти євробляхерів спалив свою іномарку

Голова спільноти євробляхерів спалив свою іномарку
Олег Ярошевич спалив свій Toyota Land Cruiser. Фото: ТСН

Голова громадської організації "Авто Євро Сила" Олег Ярошевич спалив свій Toyota Land Cruiser на знак протесту проти закону щодо розмитнення машин на європейських номерах.

Ярошевич обіцяв спалити свою машину, якщо депутати не проголосують за правку, яку вимагали активісти. Вони хотіли прибрати коефіцієнт віку з формули нарахування ставки акцизного податку. Верховна Рада не підтримали цю правку, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробляхарі-блокувальники висунули свої вимоги

"Для більшості людей, які купили право користування авто на європейській реєстрації за 1500€, дешевше спалити своє авто, ніж його купити та розмитнити за прийнятими сьогодні законами! Як лідер громади, який відповідально ставиться до всіх своїх заяв, в знак протесту спалюю своє авто!", - заявив Ярошевич.

Поліцейські зможуть штрафувати водіїв авто на іноземній реєстрації та забирати машини на штрафмайданчик. Система "Рубіж" зчитуватиме номер проїжджаючого транспорту і повідомлятиме про його перебування у базі незареєстрованих машин.

Зараз ви читаєте новину «Голова спільноти євробляхерів спалив свою іномарку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути