вівторок, 20 січня 2015 17:20

Фотошпигунам вдалося вперше сфотографувати нову Opel Astra
11

Фотографам вдалося зробити перші знімки Opel Astra нового покоління. Автомобіль в захисному камуфляжі був помічений під час проходження зимових тестів в Європі.

У даний момент про новинку відомо небагато. Тим не менш, інсайдери розповіли, що новий Opel Astra буде трохи більше попередника завдяки новій модульній платформі D2XX. При цьому нова архітектура дозволить хетчбеку скинути 100 кг маси, а також збільшити корисний простір у салоні.

А ось в дизайні нас очікують швидше еволюційні зміни на зразок тих, що відбулися з Opel Corsa. Приміром, нова Астра отримає нові фари і задні світлодіодні ліхтарі, інші бампери і нову п'яту двері.

Під капотом нового Opel Astra очікується поява абсолютно нової лінійки двигунів, куди увійде 1,0-літровий трициліндровий турбомотор, що розвиває 115 к. с. і 166 Н∙м Публічний дебют нового Opel Astra може відбутися вже восени 2015 року на автосалоні у Франкфурті.

Зараз ви читаєте новину «Фотошпигунам вдалося вперше сфотографувати нову Opel Astra». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути