понеділок, 17 грудня 2012 09:30

Ferrari почала розсекречувати свій новий флагман
6

Фото: Фото: autocar.co.uk

Компанія Ferrari починає арт-підготовку до прем'єри свого нового флагмана, відомого під ім'ям F150. У глобальній мережі з'явилися перші тізери, що дають деяке уявлення про зовнішність суперкара, який "живцем" дебютує на весняній виставці в Женеві.

Перші зображення майбутнього Ferrari F150 були опубліковані в офіційному Ferrari Magazine, звідки і просочилися в Інтернет. Судячи з фотографій, екстер'єр наступника знаменитого Ferrari Enzo отримає у спадок і деякі стилістичні рішення. Наприклад, оригінальну форму головної оптики і капсулу пасажирського салону, за розмірами більш вузьку, ніж решті кузов.

У Ferrari вже розповідали про силову структуру карбонового кузова F150, але скористалися ще одним випадком, щоб нагадати про тісний зв'язок майбутнього флагмана і болідів "Формули-1". Річ не тільки в конструктивних рішеннях, але і в матеріалах - заявлено, що при виробництві F150 буде використовуватися той же самий карбон, з якого виготовляється передня частина гоночних Ferrari. У порівнянні з Enzo кузов нового суперкара стане на 20% легший і на 27% жорсткіший.

Про силовому агрегаті в Ferrari поки офіційно не говорять ні слова, але за попередніми даними, F150 стане гібридом. Його силова установка буде складатися з бензинового V12, електромотора і системи рекуперації кінетичної енергії, і зможе виробляти 800 кінських сил. Відповідно, на катапультування до 100 км/год Ferrari F150 буде витрачати лише 2,5 секунди.

Очікується, що обраним клієнтам італійці покажуть новинку на закритому заході на початку року, а широкій публіці Ferrari F150 представлять в березні.

Зараз ви читаєте новину «Ferrari почала розсекречувати свій новий флагман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути