понеділок, 18 листопада 2013 09:00

Додаток для смартфонів ALD Mobile приходить на допомогу українським водіям.

У вересні цього року "АЛД Автомотів", найбільша українська лізингова компанія, запустила спеціальний мобільний додаток для водіїв - ALD Mobile, який можна завантажити як з порталу компанії Apple, так і з Android - маркету .

 


Мобільний додаток став новинкою для українського ринку корпоративного лізингу, на якому "АЛД Автомотів" впевнено посідає провідні позицій з моменту приходу компанії в нашу країну. Запуск програми дозволить компанії не тільки цілодобово допомагати своїм клієнтам корисними порадами на дорозі або в разі ДТП, але також розсилати інформаційні повідомлення про послуги своїх партнерів - СТО та мереж АЗС. Україна увійшла в першу десятку країн, для яких було адаптовано
ALD Mobile в рамках глобального проекту компанії ALD International. Заплановано, що до кінця листопада всі 37 країн, де присутня " АЛД Автомотів", запустять додаток в офіційне користування.

Сьогодні, однак, головна перевага ALD Mobile - його доступність для всіх українських водіїв, оскільки для скачування та використання програми не потрібна авторизація. Він доступний українською мовою ( а протягом найближчих пари тижнів буде й англійською ) для всіх користувачів смартфонів і планшетних ПК.

Чим же корисний ALD Mobile? У будь-якій точці України водій зможе підшукати найближче СТО в разі технічних проблем з автомобілем, дізнатися відстань до АЗС або шиномонтажу та зв'язатися з ними при необхідності. Також можна завантажити вказівки щодо того, як діяти при різних ДТП або проблемах з автомобілем, в тому числі в разі викрадення або пожежі. І саме ці прості поради іноді можуть врятувати чиєсь життя.

Для тестування пілотної версії програми в Україні Генеральний директор " АЛД Автомотів" Мануель де Суза залучив компанію Rasec, яка керує в Черкасах заводом з виробництва торгового обладнання, і в чиєму парку знаходиться декілька лізингових автомобілів, наданих АЛД.

  Марк Сандр, Директор "Rasec Украина"
Марк Сандр, Директор "Rasec Украина"

За словами Марка Сандра, директора " Rasec Україна ", ALD Mobile виявився дуже практичною програмою, особливо якщо автомобілі, як у їх випадку, часто їздять по різних регіонах України, в тому числі й в глибинці, де не завжди легко знайти АЗС або полагодити автомобіль.

Співробітники компанії, щодня використовуючи додаток, допомогли команді розробників зробити його максимально наближеним до потреб українських водіїв. В даний момент база даних містить інформацію про більш ніж 1700 АЗС і СТО у всіх регіонах України.

За словами Мануеля де Сузи, головне, що сьогодні його компанія може бути корисна кожному, хто водить автомобіль в Україні або виїжджає на ньому за межі країни, і в полягає цьому основна цінність ALD Mobile. Функціонал з часом буде розширюватися, проте принцип загальнодоступності програми залишиться незмінним.

 

Зараз ви читаєте новину «Додаток для смартфонів ALD Mobile приходить на допомогу українським водіям.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути