Ексклюзиви
понеділок, 01 вересня 2014 17:32

Дівчата більше полюбляють фотографуватися біля "Москвичів" із хромом
27

У соціальних мережах дедалі частіше з'являються фото дівчат біля радянських автомобілів. Найпопулярніші марки для фотографування — "Москвичі". Найбільше фото із 401, 408 і 412 москвичами. Найменше із "Москвичем-2141", який випускали із 1986 по 1997 рік.

"Остання модель "Москвича" не має того антуражу, що в попередніх. У 412, 408, 401, 401 моделей було багато хрому, машина виглядала ще міцнішою, ніж є насправді. Тому найбільше дівчат і фотографується біля 412-х "Москвичів", - розповідає столичний фотограф і автолюбитель Іван Курсенко. - Ще однією причиною привабливості саме "Москвичів" є те, що саме цих машин зараз практично не видно на дорогах, на відміну від "Жигулів". Тобто ці машини непомітно стали рідкісними, а біля рідкісних автомобілів завжди хочеться фотографуватися, такий фон щонайменше виглядає незвичайно. Це вже екзотика, особливо для покоління дівчат 1991-1993 року народження. Вони дивляться на це авто виключно, як на старе, не мають різних стереотипів і зверхності, притаманних людям старшого покоління".

Зараз ви читаєте новину «Дівчата більше полюбляють фотографуватися біля "Москвичів" із хромом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути