четвер, 06 лютого 2014 11:42

Datsun представив в Делі хетч-кросовер Redi-Go
7

Компанія Datsun на автосалоні в Делі представила свій перший концепт Redi-Go, який являє собою нову версію хетчбека Go, який трохи схожий на позашляховик.

Незважаючи на збільшений кліренс і високий дах, Datsun Redi-Go зберіг ту ж довжину колісної бази, що і його "донор" (2350 мм), що робить пропорції машини ще більш схожими на SUV. На готовність до бездоріжжю натякає і контрастний захист колісних арок, накладки на пороги і бампери.

Тим не менш, перед нами міський автомобіль з 15-дюймовими колесами хитромудрого дизайну і модними світлодіодами в ходових вогнях і задніх ліхтарях.

Про технічну "начинку" концепту в компанії не повідомили; швидше за все, кросовер отримає таке ж, як і у хетчбека, поєднання 1,2-літрового двигуна з 5-ступінчастою механічною коробкою.

Голова Datsun Вінсент Кобе пояснив, що на базі Redi-Go буде створено серійний компактний кросовер, призначений в першу чергу для ринку Індії. Будучи бюджетним, він не тільки буде конкурувати по ціні з пятидверними хетчбеками, але і створить в країні принципово новий клас "хетч-кросоверів".

Зараз ви читаєте новину «Datsun представив в Делі хетч-кросовер Redi-Go». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути