вівторок, 26 липня 2011 12:20

Daimler розсекретив найпотужніший Mercedes C-класу
23

Фото: Фото: Mercedes-Benz

Концерн Daimler офіційно розсекретив найпотужніший Mercedes-Benz C-класу в історії модельного сімейства. Опублікована інформація про купе С63 AMG Black Series. Спорткар отримав вдосконалений двигун, скинув вагу і став набагато динамічнішим.

Mercedes-Benz C63 AMG Coupe Black Series поповнив когорту найпотужніших купе концерну Dailmer. Фотографії купе вже потрапляли в пресу після того, як новинка з'явилася на гонці "24 години Нюрбургринга", але детальна інформація поширена тільки зараз.

Молодший представник сімейства Black Series отримав той же самий 6,2-літровий атмосферний мотор, що і штатний С63 AMG, проте в ательє його забезпечили вдосконаленою начинкою - кованими поршнями, полегшеним колінвалом, потужним масляним радіатором і новою програмою управління. У результаті віддача мотора підросла до 517 к.с. (на 60 більше, ніж раніше) і 620 Нм.

За допомогою 7-ступеневого "робота" AMG Speedshift купе прискорюється до 100 км / год за 4,2 сек., з урахуванням того, що КПП здатна змінити передачу всього за 100 мсек. Крім того, купе забезпечено диференціалом обмеженого тертя, безпосередньо пов'язаним із системою ESP і має три режими роботи, 19-дюймові колеса, збільшену колію і занижену підвіску.

Спорткар поставляють в двомісному варіанті, проте як опцію його можна забезпечити двома додатковими сидіннями. Крім того, для нього пропонують два опціональних пакета: "трековий", що включає спортивні шини Dunlop і охолоджувач диференціала, і "аеродинамічний", в який входять додаткові карбонові вставки в передній бампер і задній спойлер з вуглепластика.

Продажі найпотужнішого представника С-класу повинні початися в січні 2012 року за ціною в Німеччині від 115 тис. євро.

Зараз ви читаєте новину «Daimler розсекретив найпотужніший Mercedes C-класу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути