вівторок, 24 травня 2011 17:33

Mercedes готує найдорожчу модифікацію GL-класу
7

Фото: Фото: Mercedes

Grand Edition - ціла програма випуску унікальних версій популярних моделей Mercedes-Benz, до якої приєднався і розкішний позашляховик GL. У рамках особливої ??версії GL отримав видозмінену зовнішність, модернізований інтер'єр і нові ціни.

У Grand Edition можна перетворити практично будь-яку модифікацію Mercedes-Benz GL з наявних на ринку. Кожна з них може отримати перероблений передній бампер з інтегрованими світлодіодними ходовими вогнями, нову решітку радіатора, тоновану головну оптику і унікальні 20-дюймові колеса. Крім того, Grand Edition можна буде розпізнати за оригінальними порогами, рознесеним вихлопним трубах і особливому склінню.

Інтер'єр в особливому виконанні став більш розкішним і стильним. Салон оброблений шкірою контрастних кольорів (чорно-білий або чорно-бордовий), отримав нову схему підсвічування салону і встелений фірмовими килимками з відповідними логотипами. Крім того, деякі деталі інтер'єру оброблені алюмінієм і нержавіючої сталлю. Загалом творці інтер'єру використовували в якості орієнтира салон лімузина S-class.

У версії Grand Edition з червня можна буде придбати будь-яку модифікацію Mercedes-Benz GL, проте вона буде дорожчою за базові виконань. Найпростіший Grand Edition GL 350 CDI 4MATIC оцінений в 80 206 євро.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes готує найдорожчу модифікацію GL-класу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути