середа, 25 вересня 2013 16:49

Чорний Cadillac і розбитий Rolls-Royce - 14 приголомшливих автомобілів Леоніда Брежнєва
32

Любов Леоніда Брежнєва до гарних машин почалася в далекому 1938 році, коли першому секретарю Дніпропетровського обкому  був "виділений" Buick-90 Limited. Потім у генсека з'явилося ще 13 не менше приголомшливих автомобілів, які ви можете побачити у фотогалереї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найвидатнішим українцем європейські фани назвали Брєжнєва

Після приходу Горбачова, автомобілі розійшлися по різних місцях. Чудовий Maserati потрапив до Естонії. Після перебудови опинився в руках охоронної фірми "Доломіт", що складалася з колишніх співробітників КДБ, які продали його Маргарет Тетчер. Розбитий Rolls-Royce Silver Shadow знаходиться в Ризькому музеї. Cadillac Eldorado можна побачити в клубі "Автоамерика" у Москві. Досі спливають то тут то там по світу різні автомобілі з колекції Брежнєва. У Німеччині з аукціону був проданий Мерседес Брежнєва. У Москві в черговий раз перепродували автомобіль Ніссан на аукціоні, організованим Sotheby's, правда цього разу невдало.

Зараз ви читаєте новину «Чорний Cadillac і розбитий Rolls-Royce - 14 приголомшливих автомобілів Леоніда Брежнєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути