середа, 18 березня 2020 18:48

Цинізм нашого бізнесу в дії - ЗАЗ випускатиме машини російських окупантів

Цинізм нашого бізнесу в дії - ЗАЗ випускатиме машини російських окупантів
ЗАЗ випустить одразу три моделі Lada. Фото versiya.info

В Україні випускатимуть три моделі російських машин Lada. Вже названа їхня вартість. Подробиці повідомив телеграм-канал "Світ Автомобілів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗАЗ і Group Renault ведуть переговори про виробництво авто

ЗАЗ налагодив виробництво овідразу трьох моделей "АвтоВАЗ" - універсал Lada Largus, седан Vesta і хетчбек XRAY. Vesta коштуватиме 281 820 грн., Largus - від 307 440 грн., XRAY - від 285 480 грн.

У компанії не розповіли, чи випускатимуть авто у великій кількості чи це тільки пробна партія з російських машинокомплектів. Зараз невідомо, чи нові російські автомобілі купуватимуть в Україні. Однак статистика за минулий рік вказує на те, що українці стали частіше купувати машини.

В Запоріжжі випустили 151 легкий комерційний автомобіль Lanos Cargo, а також на замовлення зробили 15 автомобілів ЗАЗ С70 101. Автомобілі призначені для виконання функцій пересувного мобільного офісу. LADA c 2017 року є брендом Groupe Renault, поряд з марками Renault, Dacia, RSM і Alpine.

Від початку агресії Росії проти України загинуло майже 13 тисяч осіб, 30 тисяч поранені, ще 1,5 мільйона стали переселенцями.

Зараз ви читаєте новину «Цинізм нашого бізнесу в дії - ЗАЗ випускатиме машини російських окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути