Ексклюзиви
четвер, 19 березня 2020 16:43

Chevrolet підготувала конкурента Renault Captur

Chevrolet підготувала конкурента Renault Captur
Chevrolet оновила кросовер Tracker. Фото mmr.net.ua

Американська компанія Chevrolet оновила кросовер Tracker. Спочатку новинка з'явилася в Китаї, тепер другу ​​версію побачила і Південна Америка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топова "сімка" BMW стане електричною

Новий кросовер Chevrolet Tracker для Південної Америки значно відрізняється від китайського. Модель має бюджетне шасі Global Emerging Markets. Объем багажника "бразильця" - 393 літри проти 390 літрів у "китайця". За габаритами такий, як Hyundai Creta и Renault Captur. Його довжина - 4270 мм, а розмір колісної бази - 2570 мм.

Комплектація автомобіля називається Premier. Вона має 6 подушок безпеки та медіасистему з 8-дюймовим екраном. Також є автоматична система паркування. Але при цьому ззаду в автомобіля стоять барабанні гальма.

На Tracker встановлюватимуть бензиновий турбований 1-літровий або турбований 1,2-літровий двигун. Перший має потужність 116 к.с., другий - 132 к.с. Обидва можуть працювати на спирті.

Слабший силовий агрегат комплектуватимуть механічною або автоматичною коробкою передач. Потужніший - лише "автоматом".

General Motors розробляє для військових пікап, який працюватиме на воді. Головною відмінністю машини є те, що вона працює на паливних елементах. Тобто заправляється воднем.

Зараз ви читаєте новину «Chevrolet підготувала конкурента Renault Captur». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути