четвер, 19 березня 2020 12:20

Топова "сімка" BMW стане електричною

Топова "сімка" BMW стане електричною
BMW 7 Series стане електричним. Фото avtomir.ua

Наступного року з'явиться електричний BMW i7. Глава компанії Олівер Ципс розповів, що новинку оснащуватимуть чотирма силовими агрегатами установки на вибір - бензиновим, дизельним, гібридним і повністю електричним. Останній передбачено для найпотужнішої модифікації моделі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: BMW закриває свої автозаводи в Європі та Південній Африці

Топова "сімка" BMW з'явиться на ринку з індексом i7 і замінить нинішній M760i. Седан переведуть на батарею ємністю 120 кВт-год. На одному заряді він проїжджатиме до 700 км. Також клієнтам запропонують версію з акумулятором на 80 кВт-год. з меншим запасом ходу. Зараз BMW вже тестує електричну i7 на дорогах.

Досі найпотужнішою "сімкою" залишається BMW M760i, яку комплектують 585-сильним двигуном V12 об'ємом 6,6 літра. З місця до "сотні" такий седан розганятиметься за 3,6 секунди, а його максимальну швидкість обмежено електронікою на позначці 250 км/год.

BMW вже через рік позбудеться половини моделей ыз двигунами внутрішнього згоряння, інакше їй доведеться щорічно виплачувати великий екологічний штраф Євросоюзу.

Зараз ви читаєте новину «Топова "сімка" BMW стане електричною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути