понеділок, 10 вересня 2012 17:56

Chery вперше показали нове покоління QQ
15

Фото: Фото: Володимир Мукан

На Столичному автошоу, що проходило в Києві на вихідних, вперше  показали нову малолітражку  китайської марки Chery S-15. Автомобіль має великі округлі фари, короткий капот. Зазор між капотом і бампером нагадує формою усмішку людини. Дах машини  каплеподібної форми. Ліхтарі встановлені на стійках кузова між дверцею багажника та задніми дверима.

"Цю машину ще навіть у Китаї не показували, зразу привезли сюди, на Столичне автошоу, - каже Дмитро Родіонов, продавець  автосалону "Експрес-авто" у Києві.  Він представляє на виставці стенд Chery. – Це концептуальна модель. У ньому втілені всі задуми конструкторів компанії щодо нового покоління малолітражок Chery."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні продаватимуть автомобілі Dodge

Chery S-15 обладнана 1,0-літровим двигуном на 70 к.с., авто розганяється до максимальної швидкості 150 км/год. У базову комплектацію малолітражки встановлено ABS, гідропідсилювач керма, дві передні подушки безпеки, кондиціонер, передні електросклопідйомники, протитуманні фари та магнітолу.

"Ця модель замінить на конвеєрі  Chery QQ. Вона така ж компактна, але зручніша, всередині просторіша, має сучасний економічніший двигун. Проте вартість новинки й початок випуску поки невідомо."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Chery Amulet врізався в автобус з туристами

На стенді китайської марки показали й нове покоління автомобілів С-класу Easter. Авто має принципово нову платформу. Кузов новинки нагадує вигляд нових європейських і корейських автомобілів – решітка радіатора та бампер сполучені. Вздовж усієї боковини йде ребро жорсткості направлене вгору. На дзеркалах встановлені повторювачі поворотів.

"На цю модель ставлять коробку-варіатор, ту саму, що й в Tiggo. Також комплектують новим 1,8-літровим двигуном зі зміненням фаз газорозподілення потужністю 132 кінські сили", - розповідає Дмитро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Організатори розповіли про родзинку п"ятого "Столичного автошоу"

У базову комплектацію крім фронтальних подушок безпеки входять і бічні шторки безпеки. Встановлена навігаційна система із мапами України та мультимедійний центр із великим LCD-дисплеєм. Також будуть комплектації із шкіряним салоном.

На стенді також представлений новий Amulet. Його кузов не змінився, проте лицева частина, вигляд задньої частини автомобіля та салон модернізували. Amulet має нові великі трохи агресивні фари, капот із масивними ребрами жорсткості й високу решітку радіатора. Торпеда та щиток приладів у салоні стали більш сучасними. Тахометр і спідометр стали на третину більшими, з-під магнітоли зник звичний виїжджаючий підстаканник. Тепер місце для склянок перед важелем коробки передач. Пластик салону твердий, він такий самий, як і на попередньому поколінні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Chery відкрила в Україні два нові автосалони

"У багажник замість повнорозмірного колеса поклали додатку. Через це підлога багажного відсіку стала рівною".

Зараз ви читаєте новину «Chery вперше показали нове покоління QQ ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути