субота, 20 травня 2006 10:41

В Україні продаватимуть автомобілі Dodge

Компанія "АвтоКапитал", генеральне представництво DaimlerChrysler AG в Україні, починає продаж в Україні нового бренду: автомобілів Dodge. Про це повідомив у рамках третього щорічного "Автошоу на Столичному" начальник департаменту з продажу автомобілів Сергій Верещагін.

- DaimlerChrysler ухвалила рішення про вихід на європейський ринок з Dodge Caliber, і Україна стала однією з перших в Європі країн, де презентується цей автомобіль, - сказав Верещагін.

У поточному році компанія планує в Україні продати близько 100 автомобілів (обсяги продажів обмежені виробничими потужностями виробника), а надалі обсяги продажів диктуватимуться в першу чергу попитом.

Dodge Caliber - компактний 5-дверний С-класу до України постачатимуть з бензиновими двигунами 1,8 л і 2 л . Ціна автомобіля від $23 тисяч.

Автомобілі ародаватимуть у ділерській мережі компанії "АвтоКапитал", яка на сьогодні реалізує автомобілі Chrysler і Jeep.

За словами Верещагіна, основними конкурентами Dodge Caliber є Volkswagen Golf, Peugeot 307, Mazda 3. Конкурентними перевагами Dodge Caliber перед "однокласниками" є поєднання в автомобілі можливостей SUV з економічним використанням пального, сучасний двигун, розроблений у кооперації з Mitsubishi, Hyundai і Chrysler. Також у числі переваг - просторий салон і дизайн.

Виробництво Dodge Caliber почалася на початку 2006 року на заводі в США. У складі ChryslerGroup Dodge є найбільш популярним брендом. У 2005 році в світі всього було продано більше 1,4 млн автомобілів Dodge.

Компанія "АвтоКапитал" входить до складу корпорації "Укравто", повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «В Україні продаватимуть автомобілі Dodge». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути