понеділок, 21 липня 2008 10:43

Chery відкрила в Україні два нові автосалони

Chery відкрила в Україні два нові автосалони
Ділерська мережа компанії CAAutomotive, офіційного дистриб"ютора автомобілів Chery в Україні і структурного підрозділу корпорації УКРАВТО, поповнилася двома новими автосалонами. Торгово-сервісна мережа компанії також стрімко розвивається, як і в цілому бренд Chery в Україні. Тільки у липні мережа компанії ще більше розширила свою географію за рахунок нових автосалонів в Івано-Франківську і Дніпропетровську.

Слід зазначити, що на сьогоднішній день ділерська мережа компанії CAAutomotive налічує 51 торгово-сервісне підприємство і 53 автосалони, що дозволяє назвати дану мережу однією з найбільших і розгалужених в Україні. Завдяки активному розширенню мережі, кожен клієнт Chery може купити і обслужити свій автомобіль у всіх обласних і крупних районних центрах нашої країни. Таке активне розширення пояснюється послідовним втіленням в життя мети компанії CAAutomotive - бути ближче до своїх клієнтів, забезпечуючи ще комфортніші умови експлуатації автомобілів Chery.

Після відкриття нових салонів в Івано-Франківську і Дніпропетровську прихильники Chery в цих містах можуть в комфортних умовах ознайомитися зі всім модельним рядом Chery, отримати від уважних висококваліфікованих фахівців детальну і професійну консультацію про будь-яку модель перед ухваленням рішення про покупку автомобіля.

Нові салони в Івано-Франківську і Дніпропетровську мають однакову площу в 300 квадратних метрів і повністю відповідають всім дилерським стандартам CheryAutomobileCo. У них функціонують столи замовлень, сертифіковані СТО площею 200 квадратних метрів і п"ятьма підйомниками.

Спеціально для зручності клієнтів Chery в нових автосалонах працюють відділення банку і страхової компанії, що дозволяє легко здійснити платіж за автомобіль і оформити на нього страховку, повідомляють Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Chery відкрила в Україні два нові автосалони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути