Ексклюзиви
середа, 30 червня 2021 00:27

Бюджетне авто із 800-літровим багажником і мікроавтобус з підйомником - показали новинки Renault
17

Нові Renault почали продавати в Україні
Фото: Володимир Мукан
Нові Renault почали продавати в Україні
Нові Renault почали продавати в Україні
Нові Renault почали продавати в Україні
Нові Renault почали продавати в Україні

Французький виробник Renault днями показав свої найновіші моделі, як вже надійшли в продаж. Презентація відбулася в ресторанно-готельному комплексі ONOVO Dendra Hotel на Бориспільській трасі під Києвом.

Серед новинок показали оновлені Master і Trafic. А також - повністю новий Renault Express. Всі машини виставили в ряд для знайомства із ними на заході.

"Комерційні автомобілі - це один із пріоритетів Renault, - розповідає Gazeta.ua директор з маркетингу Оксана Борейко. - Сьогодні ми презентуємо нові моделі машин. Є і автомобілі для людей і обмеженими фізичними можливостями."

Master є найбільшим із представлених моделей. На його базі можуть бути мікроавтобус, вантажівка й різноманітні спецавтомобілі.

"Шасі моделі можна обладнати під різні потреби. Ми нещодавно розпочали співпрацю із українською компанією, що робить трансформацію цього авто, - говорить менеджер по продукту Олександр Митник. - Наприклад, сьогодні тут, на презентації, ми демонструємо авто для перевезення людей із особливими потребами. Машина оснащена підйомником на вантажопідйомністю 250 кілограмів і має салон із місцями для осіб супроводу людей на візку, додатковими системами зв'язку, опалення й кондиціонування салону".

Trafic - компактніший за Master. Його також пропонують у різних варіантах виконання. На заході журналістам показали модель із подвійною кабіною і вантажним відсіком, у який можна завантажити 1200 кг.

Нова модель Renault Express прийшла на заміну Dokker . Вона має менші габарити за Trafic. Її показали у двох варіантах – пасажирському й вантажному. Автомобіль має габарити легковика В-класу, але пристосований для вантажоперевезень і використання.

"Машину можна обрати у різних комплектаціях із різними силовими агрегатами - бензиновим або дизельним. Півторалітровий турбодизель розвиває потужність 95 кінських сил, його комплектують 6-ступеневою коробкою передач. 1,6-літровий бензиновий силовий агрегат має 110 "коней", йде в парі з 5-ступеневою трансмісією. Привід в усіх версіях передній, а коробка передач - механічна, - розповідає Олександр. - Вантажопідйомнсть фургона - 750 кілограмів, а пасажирської версії - 550. До речі, пасажирська версія - теж дуже практична для перевезення багажу. Має 800 літрів об'єму багажного відсіку, 191 сантиметр відстані від перегородки салону до порогу заднього бампера. Це одні з кращих показників у класі. Місткими є й ніші салону. Їхній сукупний об'єм - 53,8 літри".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із запасом ходу в 389 км і 8-річною гарантією на батарею - презентували новий Nissan Leaf

Вартість вантажної версії Express - 346 400 грн. Легкової - від 414 400 грн.

Компанія Renault продає в Україні 25,6% комерційної техніки, від усього ринку цього сегменту.

Зараз ви читаєте новину «Бюджетне авто із 800-літровим багажником і мікроавтобус з підйомником - показали новинки Renault». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути