понеділок, 20 січня 2020 22:47

Брав на таран авто із дітьми й ледь не збив пішохода — водій Audi дрифтував "на зебрі"

Водій сірого Audi А4 із номером АА 1526 КН зумисне створював аварійні ситуації у Києві й провокував інших учасників руху.

Автомобіль рухався 18 січня по просп. Миколи Бажана у напрямі від Борисполя до Південного мосту. Під розв'язкою в районі метро Харківська миготів фарами маршрутному автобусу й легковикам, сигналив, аби вони швидше їхали, повідомляють Gazeta.ua очевидці.

"Audi у кузові універсал із номером АА1526КН привертав до себе увагу, гучно сигналив на столичному просп. Миколи Бажана. На розв'язку праворуч у напрямі вулиці Ревуцького повернув на великій швидкості, його авто занесло у бік на пішохідному переході, - розповідає Федір з Чернігова. Він йшов до метро. - Повертаючи праворуч, він підрізав сірого "Ланоса" із двома дітьми в салоні й зелену маршрутку "Іван". Легковик вимушений був теж екстрено гальмувати й його почало заносити на підмороженій дорозі у бік пішохідного переходу. Прямо на зебрі, де були люди,Audi стала набирати швидкість. Він ледь не позбивав пішоходів".

Автор: Gazeta.ua
  Водій машини із номером АА1526КН зумисне створює аварійні ситуації
Водій машини із номером АА1526КН зумисне створює аварійні ситуації

Водій Audi більше 5 разів зумисне створював аварійні ситуації - підрізав і брав на бічний таран легковика. Відчинивши вікна, він нецензурно лаявся.

"На вулиці Ревуцького водій Audi А4 із номером АА 1526 КН зумисне, провокуючи ДТП, підрізав "Ланоса". Потім, підставивши задній бампер свого авто, зупинив легковик із дітьми. Підбіг до водійської дверці і провокував бійку, погрожував водієві фізичною розправою, нецензурно лаявся. Потім "Ланос" здав назад, об'їхав неадекватного водія Audi й поїхав у своєму напрямі", - розповідає очевидець Олексій Рудич, який живе неподалік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мінувальника" мосту Метро відправлять до психлікарні

Подібну поведінку називають агресивним водінням. За створення аварійної ситуації передбачений не тільки штраф у розмірі від 680 до 850 грн, а ще й позбавляють права керування автомобілем на термін від 6 до 12 місяців.

"Водій Audi із номером АА 15 26 КН зумисне провокував ДТП. Він з третього ряду, дрифтуючи залетів на пішохідний перехід, де були люди. Не виключаю, що водій німецького авто був нетверезий. Він дуже перелякав моїх дітей і міг спричинити аварію із летальними наслідками, адже рухався у місті на підйомі до вулиці Ревуцького зі швидкістю понад 80 кілометрів, - говорить Анна, пасажирка сірого седана, який підрізав агресивний водій легковика Audi . - Таку швидкість легко визначити, адже водій нашого авто розганявся, аби уникнути неадекватного шофера універсала Audi до 60 кілометрів за годину. Якби наш водій мав менше досвіду, найбільший удар від Audi дістався в район задньої частини салону, де сиділи діти дошкільного віку. Все було дуже швидко і раптово".

Автор: Gazeta.ua
  Зловмисник підствив "Ауді" 2004 року, щоб спровокувати ДТП
Зловмисник підствив "Ауді" 2004 року, щоб спровокувати ДТП

В Україні за п'яне водіння передбачається конфіскація автомобіля і кримінальна відповідальність.

Зараз ви читаєте новину «Брав на таран авто із дітьми й ледь не збив пішохода — водій Audi дрифтував "на зебрі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути