понеділок, 25 червня 2012 09:21

BMW привезе на Московський автосалон концепт i8 Spyder
10

Концепт BMW i8 Concept Spyder є тим же по суті гібридним спорткаром, тільки з відкритим верхом
Фото: Фото: bmw.com
Concept Spyder розроблений на основі інноваційної архітектури LifeDrive
Користуючись виключно електромотором, на одній зарядці відкритий BMW i8 проїде близько 30 км
Електричний двигун потужністю 131 к.с., розташований на передній осі, працює в парі з заднім 3-циліндровим бензиновим двигуном з турбонаддувом потужністю 223 л
За рахунок полегшеної конструкції і сучасної гібридної силової установки родстер володіє динамікою потужного спорткара

Німецький автовиробник BMW планує привезти на Міжнародний московський автосалон свій новітній концепт i8 Spyder, створений на базі гібридного спорткара i8. Повідомляється, що в "Крокус Експо" пройде європейська прем'єра цієї моделі.

Офіційну інформацію про концепт компанія поширила ще навесні поточного року, а світова прем'єра моделі відбулася на автосалоні в Пекіні.

Концепт BMW i8 Concept Spyder є тим же по суті гібридним спорткаром, тільки з відкритим верхом. За рахунок полегшеної конструкції і сучасної гібридної силової установки родстер маэ динамікк цього потужного спорткара і витратк палива на рівні малолітражки.

Електричний двигун потужністю 131 к.с., розташований на передній осі, працює в парі з заднім 3-циліндровим бензиновим двигуном з турбонаддувом потужністю 223 к.с. Обидва мотори є власною розробкою концерну BMW Group і видають сукупну потужність в 354 к.с. і максимальний крутний момент 550 Нм. Цього достатньо, щоб розганяти родстер до "сотні" за 5 с. Витрата палива при цьому за стандартами ЄС становить 3 л на 100 км.

Як і перший i8, родстер Concept Spyder розроблений на основі архітектури LifeDrive, яка є поєднанням незалежних функціональних модулів. Модуль Life із пластику, армованого вуглецевим волокном (CFRP), відповідає за легку вагу машини. Модулі Drive, вироблені з використанням переважно алюмінієвих компонентів, з'єднують між собою всі елементи керування автомобілем, такі як трансмісія, шасі та елементи безпеки.

Гібрид можна заряджати від розетки. Користуючись виключно електромотором, на одній зарядці відкритий BMW i8 проїде близько 30 км. У BMW поки офіційно не підтвердили намірів по серійному виробництву родстера.

Зараз ви читаєте новину «BMW привезе на Московський автосалон концепт i8 Spyder». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути