пʼятниця, 18 травня 2012 10:48

Найпотужнішому BMW M5 додали ще 30 "коней"
6

Ювілейний Hurricane отримає кілька десятків додаткових "коней"
Фото: Фото: g-power.de
На прискорення до 100 км/год седан витрачає 4,3 секунди
Ювілейний Hurricane пофарбують в ультра-блакитний колір
Сотим примірником седана в сімействі стане найбільш екстремальний Hurricane в історії
Ювілейний Hurricane забезпечать 20-дюймовими колесами

Тюнінг-ательє G Power відзначає випуск сотого седана сімейства M5 Hurricane створенням ще більш екстремальною модифікації з позначенням RRS. Ювілейний Hurricane отримає кілька десятків додаткових "коней", що, можливо, дозволить оновити світовий рекорд швидкості.

У сімействі Hurricane, яке ательє G Power будує на базі BMW M5, є своя зірка: 800-сильний Hurricane RR вважався володарем звання найшвидшого серійного седана в світі з результатом 372,1 км/год.

Сотим примірником седана в сімействі стане найбільш екстремальний Hurricane в історії, названий RRS. Баварський 10-циліндровий мотор об'ємом 5 літрів отримає модернізовані нагнітачі, які дозволять підняти віддачу двигуна з 800 до 830 кінських сил. Кількість крутного моменту залишиться на колишньому рівні - 800 Нм.

Збільшення потужності дозволило злегка поліпшити динамічні показники: на прискорення до 100 км/год седан витрачає, як і раніше 4,3 секунди, але до 200 км/год розганяється швидше за 9,1 секунди, а до 300 км/год добирається за 25,2 секунди, тоді як раніше витрачав на це 25,8 с. Тим не менше, про те, як саме вплинули три десятки додаткових коней на максимальну швидкість, поки не повідомляється.

Ювілейний Hurricane пофарбують в ультра-блакитний колір, забезпечать 20-дюймовими колесами, новим випуском і спортивною підвіскою. Вартість всього седана не повідомляється, але відомо, що ціна модернізації двигуна позначена на рівні $72 тис.

Зараз ви читаєте новину «Найпотужнішому BMW M5 додали ще 30 "коней"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути