четвер, 17 травня 2012 11:37

BMW розсекретив купе першої серії 135is з трилітровим турбомотором

Слідом за трьохдверним BMW 1 Series і "зарядженим" хетч BMW М 135i баварський концерн розповів і про більш спортивну версію купе першої серії, що отримав позначення BMW 135is. Новинка отримає трилітровий турбомотор і відповідним чином перенастроєні електронні асистенти.

BMW 135is вийде на ринок і як купе, і як кабріолет. Новинку оснастили тим же самим трилітровим турбомотором, що розвиває 320 кінських сил, який був представлений на версії BMW M 135i, причому в рамках купе його пропонується агрегатувати або з шестиступінчастою "механікою", або з 7-ступінчастою КПП з подвійним зчепленням. Крім того, новинку забезпечать модернізованим диференціалом.

За стійкість купе і кабріолета на дорозі, крім спортивної підвіски, відповідатиме ціла низка електронних асистентів. Спеціально для BMW 135is перекалібруют систему динамічного контролю стійкості Dynamic Stability Control і фірмовий трекшн-контроль. Системи отримають зрушений поріг спрацьовування і, як очікуються, будуть допускати більше агресивну їзду. Крім того, їх можна буде повністю деактивувати.

Екстер'єр купе в порівнянні зі стандартним BMW 135i освіжать за допомогою аеродинамічного пакету M Sport, 18-дюймових колісних дисків і чорно-глянцевому решітки радіатора. В інтер'єрі з'являться нові спортивні крісла і відповідні шильдики.

Продажі купе і кабріолета почнуться восени, але замовлення дилери приймають уже зараз. На ринку США купе BMW 135is оцінений мінімум в $44 145, ціна кабріолета починається від $48 845. Зазначимо, що в Північній Америці модель повинна компенсувати відсутність у продажу хетчбека з аналогічним мотором.

Зараз ви читаєте новину «BMW розсекретив купе першої серії 135is з трилітровим турбомотором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути