вівторок, 14 жовтня 2008 14:14

BMW готує Z4 з жорстким дахом (ФОТО)

 
Останні шпигунські знімки прототипу BMWZ4, який проходить випробування практично без пластикового маскування, підтверджують припущення про те, що модель 2010 року оснастять жорстким дахом, що складається за допомогою електроприводу.

Презентація версії з металевим верхом відкриває нові можливості для BMW Z4, який стає в один ряд з такими моделями, як Mercedes-benz SLK і Mazda Mx-5 (Miata), які недавно оновилися. Проте, розробники можуть піти за прикладом тієї ж Mx-5 і представити на ринку обидва варіанти, з жорстким і матерчатим дахом, щоб охопити більший сегмент.

Деякі особливості дизайну нового покоління нагадують BMWCSConcept (широкі радіаторні грати і великі повітрозабірники). Обробка задньої частини, і нові фари зі світлодіодними лампами зокрема, виглядає, як в 6-series.

У основі нової моделі лежить модифікована платформа BMW 3-series, так що лінійка двигунів включатиме новітні двигуни свого старшого побратима, зокрема 3,0-літровий шестициліндровий агрегат з подвійним турбонаддувом, що розвиває 326 кінських сил в новому 740 i (на основі 306-силого двигуна моделі 335 i), а також 4,0-літровий V8 від M3, потужністю 420 кінських сил, яким оснастять топовий Z4 M. Як і раніше, базовим агрегатом з"явиться 2,0-літровий чотирициліндровий двигун.

За прогнозами, нові BMW Z4 представлять на автосалоні в Детройті в січні 2009 року. На ринку модель повинна з"явитися наступною, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «BMW готує Z4 з жорстким дахом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути