середа, 04 вересня 2013 19:10

Бельгійці випустили туристичний автобус зі спальними полицями

Бельгійська автобусобудівна компанія Van Hool випустила версію своєї двоповерхової туристичної моделі Astromega TDX27. Особливість її в тому, що 55 пасажирських крісел у салоні при необхідності можна трансформувати в 42 спальних полиці. Ідея не нова. Сьогодні спальні автобуси широко поширені в країнах Азії - зокрема в Індії та Китаї. У Європі такі машині зустрічаються рідко і то, головним чином, як пересувні готелі для багатоденних екскурсійних турів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві 3,6 кілометра трамвайної лінії відремонтують за 71 мільйон

Спальний варіант Van Hool Astromega TDX27 був розроблений спеціально для нічного маршруту між містами Англії і Шотландії. Днями з конвеєра заводу зійшов останній,  десятий спальний автобус.

Машина The TDX27 Astromega оснащена шкіряними кріслами та індивідуальними столиками. Крім того, для кожного пасажира передбачений "спальний набір" , що складається з пов'язки для очей , зубної щітки і зубної пасти. Крім того, пасажири можуть легко користуватися комп'ютерами та інтернетом, для чого в салоні передбачені розетки і Wi - Fi.

Автобус Van Hool TDX27 має немаленькі габарити : довжину 14,96 м і висоту - 4,0 м. Машина оснащується турбодизелем DAF MX 340 потужністю 462 к.с. і автоматичною 12- ступінчастою коробкою передач ZF AS - Tronic.

Зараз ви читаєте новину «Бельгійці випустили туристичний автобус зі спальними полицями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути