Ексклюзиви
понеділок, 22 жовтня 2012 09:51

"АвтоВАЗ" хоче випустити три нові моделі

"АвтоВАЗ" хоче випустити три нові моделі
"АвтоВАЗ" проведе модернізацію третьої лінії головного конвеєра. Фото: auto.vesti.ru

Найбільший російський автовиробник "АвтоВАЗ" анонсував свої плани з оновлення модельного ряду. Разом із завершенням виробництва старих моделей ("класика" і Samara), Волзький автозавод готує три нові машини і планує вихід у сегмент С.

"Є проект, який ми називаємо Lada B. Сьогодні на російському ринку ми маємо сильні позиції по автомобілю "Пріора", Lada В повинен ще більше зміцнити ці позиції. Особисто мені здається, що ми зможемо запропонувати автомобіль, який буде цікавий і за ціною, і в плані споживчих якостей. BM-Hatch, B-Cross і Lada В - наші перспективні автомобілі на 2015-2016 роки, ці проекти вже реалізуються", - розповів виконавчий віце-президент з виробництва і технічного розвитку ВАТ "АвтоВАЗ" Юг Демаршельє.

Після того, як "АвтоВАЗ" проведе модернізацію третьої лінії головного конвеєра, на ньому почнеться складання автомобілів на різних платформах - Lada B і В0, передає "АвтоСреда".

Демаршельє також зазначив, що нині Волзький автозавод переходить до початку третього етапу розвитку.

"Перший пов'язаний з "Грантою", "Ларгусом" і другим поколінням "Калини", а також в майбутньому - з хетчбеком "Гранти". Другий етап - Lada В, BM-Hatch і B-Cross. Третій - через кілька років - освоєння класу С. Але важливо те, що всі наші нові пропозиції повинні як і раніше бути привабливими за ціною, і споживачі повинні бути впевнені: якість Lada не викликає сумнівів", - додав представник компанії.

Крім розширення модельного ряду, "АвтоВАЗ" планує також розширити моторну гамму. До 1,4 - і 1,6-літрових моторів додадуть 1,8-літровий агрегат, розробка якого вже ведеться.

Зараз ви читаєте новину «"АвтоВАЗ" хоче випустити три нові моделі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути