вівторок, 03 грудня 2013 17:49

Автомобілі Toyota завдяки держзакупівлям стали найпродаванішими в листопаді
16

Фото: Фото: mvs.gov.ua
В листопаді попит на автомобілі впав у порівнянні як з попереднім місяцем, так і з минулим роком.

На тлі триваючого спаду продажів, відбулися суттєві зміни в сегменті лідерів. Так, маркою №1 у листопаді стала Toyota, якій вдалося зайняти 10,5% ринку.

Успіх японських автомобілів пов'язаний з великої постачанням гібридів Toyota Prius, які закупили для МВС. Планувалося придбати 1220 Пріусів. Їх завозили всю осінь. Раніше повідомлялося, що сума контракту склала близько 34 мільйонів доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гоночна версія Lada Granta обійдеться в 25,5 тисяч доларів

ЗАЗ в листопаді перемістився на друге місце на ринку з результатом в 9,8%, але буквально за півкроку від нього і автомобілі Geely. Відзначимо і феноменальний зростання продажу у дилерів Renault, яким вдалося стати №4 на українському ринку.

Близькі показники за підсумками листопада були і у Skoda, яка змогла випередити навіть торішнього лідера продажів - компанію Hyundai. Показово, що Hyundai тепер майже зрівнявся за обсягами продажів Kia і контролює близько 5, 5% ринку.

Запекла боротьба точиться і в сегменті преміум. Позиції Mercedes-Benz атакували баварські автомобілі, і досить успішно, але Мерседес все вже втримав першість.

Зараз ви читаєте новину «Автомобілі Toyota завдяки держзакупівлям стали найпродаванішими в листопаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути