понеділок, 24 вересня 2012 10:07

Audi розсекретив "заряджений" хетчбек S3
10

Фото: Фото: аudi.com

Напередодні прем'єри в Парижі компанія Audi поділилася деякою інформацією про "заряджену" версію хетчбека А3. Модифікація S3 стала легшою і потужнішою, ніж попереднє покоління, отримавши 300 кінських сил і спортивну підвіску.

Audi S3 можна буде відрізнити від колег по сімейству за рахунок аеродинамічного пакету, додаткового хромованого декору на кузові, "чотирьохствольному" випуску і 18-дюймових колісних дисках. В інтер'єрі хетчбека з'являться спортивне рульове колесо і сидіння, обробка матовим алюмінієм і логотипи моделі.

Модернізована підвіска забезпечить 25-міліметрове зниження кліренсу. Крім того, Audi S3 забезпечать більш потужними гальмами і опціональною системою адаптивного налаштуваняи підвіски Magnetic Ride. Відомо також, що Audi S3 стане на 60 кг легшою, ніж хетчбек попереднього покоління.

Що стосується силового агрегату, то його потужність перевершила очікування. Раніше повідомлялося, що Audi S3 отримає двигун, що розвиває близько 280 кінських сил, проте за офіційними повідомленнями, дволітровий турбомотор розвине 300 к.с. при 5500 об/хв. Як трансмісію в Audi запропонують або шестиступінчасту "механіку", або шестиступінчасту ж КПП з двома зчепленнями S Tronic. За допомогою повного приводу quattro хетчбек прискориться до 100 км/год за 5,4 і 5,1 секунди відповідно. Відзначимо, що нинішня генерація Audi S3 у версії з МКПП проробляє те ж саме за 5,8 с.

Крім того, хетчбек став і економічнішим: тепер він споживає на півтора літра палива менше, ніж раніше. Офіційно заявляється, що середня витрата Audi S3 у версії з КПП S Tronic становить 6,9 л на 100 км шляху.

Очікується, що європейські продажі Audi S3 стартують на початку наступного року. Коштувати новинка буде мінімум 38,9 тис. євро.

Зараз ви читаєте новину «Audi розсекретив "заряджений" хетчбек S3». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути