Ексклюзиви
понеділок, 26 лютого 2018 09:45

Audi А6 показали на відео

Audi А6 показали на відео
Audi А6 нагадуватиме модель А4. Фото: netcarshow.com

Німецький виробник автомобілів презентував перший тизер на модель А6 нового покоління.

Новинка перш за все стане конкурентом для BMW 5-Series і Mercedes E-Class. Її презентують на автосалоні у Женеві, пише avtomir.

Зовні авто нагадуватиме модель А4. Утім Audi А6 побудують на новій платформі. Універсал має завужені світлодіодні фари головного світла і масивну решітку радіатора. Двері багажного відділення з великим кутом нахилу. Модель отримає версії Avant і Allroad.

Автомобіль оснастять безпілотною системою. Так, вона зможе брати на себе керування автомобілем на швидкостях до 60 км / год на автомагістралях і дорогах, де зустрічна смуга відокремлена огорожею.

ї

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-10 очікуваних прем'єр Женевського автосалону 2018

Виробник не розкриває технічних характеристик А6. Відомо, що у лінійку моторів увійдуть чотирициліндрові бензинові двигуни і шестициліндрові дизельні агрегати. Крім того, клієнтам запропонують гібридну модифікацію.

Німецький виробник автомобілів Audi відкликає 127 тис. авто через порушення в системі вихлопу. Дизельні версії Audi A4, A5, A6, A7, A8, Q5 і Q7 мають проблеми з контролем викидів відпрацьованих газів.

Зараз ви читаєте новину «Audi А6 показали на відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути