середа, 26 червня 2019 13:17

"Японців" виробляють і продають найбільше в США

"Японців" виробляють і продають найбільше в США
Більшість автомобілів, вироблених в США і проданих на місцевому ринку, випускають японські марки Honda і Toyota. Фото: cars.usnews.com

Більшість автомобілів, вироблених в США і проданих на місцевому ринку, випускають японські марки Honda і Toyota.

Про це свідчить "Індекс американського виробництва", складений Cars.com.

Судячи з дослідження, дев'ять з 15 автомобілів у США виробляють Honda Motor Co. і Toyota Motor Corp. Ці компанії очолили рейтинг завдяки великій кількості популярних авто, які вони збирають в Америці, і величезній кількості вироблених тут деталей.

Близько двох третин автомобілів Honda виробляються саме у США. Цей коефіцієнт навіть більший, ніж у суто американському концерні General Motors і італійсько-американському Fiat Chrysler.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: BMW представила гібрид, що замінить спорткар i8

Щодо Toyota, відомо, що компанія продає на ринку США переважно автомобілі місцевого виробництва.

Між тим, видання повідомило про деякі "Найбільш американські моделі". Тут теж більшість відхопили японські транспортні засоби.

Рейтинг очолив Jeep Cherokee – більшість цих автомобілів, які були подані в США, також виготовлені у межах країни. На п'ятому місці опинився спорткар від GM – Chevrolet Corvette.

Водночас популярний американський пікап Ford F-150 виявився всього на 13 місці за кількістю вироблених у США машин. 71% опитаних вважають, що ця модель – найамериканськіше авто на дорогах країни.

Згідно з дослідженням, багато споживачів в Америці воліють автомобілі вітчизняного виробництва. Але майже 50% респондентів заявили, що вони стурбовані впливом тарифів, якими загрожує Дональд Трамп закордонним автокомпаніям, про це повідомили на tsn.ua.

Автовиробники Toyota і Subaru домовилися про спільне створення електрокарів.

Зараз ви читаєте новину «"Японців" виробляють і продають найбільше в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути