Ексклюзиви
середа, 25 вересня 2013 12:00

Американці показали алюмінієвий суперкар за 250 тисяч доларів
5

Фото: Фото: Equus Automotive

Американська компанія Equus Automotive показала свою дебютну модель - Bass770.

Зовнішність купе виконана в стилі класичного Ford Mustang першого покоління, а в моторному відсіку встановлений двигун сімейства LS9 від Chevrolet Corvette попереднього покоління.

Габаритна довжина суперкара становить 4927 міліметрів, ширина - 1934 міліметра, а висота - 1390 міліметрів. Маса моделі, рама і кузов якої виконані з алюмінію, становить 1650 кілограмам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Corvette Owens запалив на Rolex Monterey Reunion - найкращі автомобілі зльоту

Компресорна 6,2- літрова "вісімка" розвиває 640 кінських сил і 819 Нм крутного моменту, який доступний при 3800 оборотах на хвилину. Агрегат працює разом з шестиступінчастою преселективною трансмісією з двома зчепленнями. З нуля до 96 кілометрів на годину Equus Bass770 прискорюється за 3,4 секунди. Максимальна швидкість становить 320 кілометрів на годину.

Новинка також оснащується адаптивною підвіскою з магнітореологними амортизаторами, шестипоршневими карбон-керамічними гальмівними механізмами Brembo спереду і чотирьохпоршневими ззаду, 19- дюймовими колісними дисками, кондиціонером, мультимедійною системою з навігатором і круїз -контролем.

Ціни на суперкар починаються від 250 тисяч долларов.За додаткову плату компанія Equus пропонує для Bass770 велику програму персоналізації .

Зараз ви читаєте новину «Американці показали алюмінієвий суперкар за 250 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути