понеділок, 21 вересня 2020 12:52

Продаватимуть Rolls-Royce, Bentley, McLaren — у Києві запрацює мультибрендовий салон

У жовтні відкриють новий салон мережі ексклюзивних автомобілів AutoMaximum. Це буде третій салон цього бренду, він запрацює в Києві. Про це повідомили представники мережі минулого тижня.

"Він відкриється по вул. Володимира Брожки, 21, - говорить засновник мережі Максим Сімперович. - Там можна буде підібрати автомобіль за індивідуальними параметрами. Буде змога замовити абсолютно нову модель, яка ще не представлена ​​в офіційних дилерських центрах України".

Автор: automaximum.ua
  У жовтні відкриють новий салон мережі ексклюзивних автомобілів
У жовтні відкриють новий салон мережі ексклюзивних автомобілів

AutoMaximum - це мережа мультибрендових салонів із кардинально новим форматом автомобільних послуг. Головна перевага - відповідність рівня обслуговування у салоні статусу представлених автомобілів. Там можна придбати Rolls-Royce, Jaguar, Bentley, Land Rover, Ferrari, унікальні спортивні моделі McLaren, Chevrolet, BMW. А також - електрокари Tesla, Mercedes-Benz, Audi.

"У нас - кардинально інше ставлення до клієнтів. Клієнтам AutoMaximum ніколи не доводиться чекати, - говорить засновник мережі. - Ми цінуємо час людей, які звертаються до нас, і навіть хвилина очікування неприпустима. Ми продумали все до найдрібніших деталей і оптимізували процеси з продажу автомобілів і надання супутніх послуг, щоб наші клієнти та гості могли повністю зануритися в світ розкішних автомобілів, не думаючи про сторонні речі. Однією з переваг є наша загальна автомобільна база. Якщо вас цікавить модель, що знаходиться в іншому салоні AutoMaximum, протягом 24 годин ми привеземо її вам."

Автор: automaximum.ua
  У жовтні відкриють новий салон мережі ексклюзивних автомобілів
У жовтні відкриють новий салон мережі ексклюзивних автомобілів

Для клієнтів мережі AutoMaximum доступна можливість обміну автомобіля за програмою Trade-in, послуги фінансування та викупу авто.

"Пропонуємо оптимальні умови фінансування, - каже Максим Сімперович. - Лізингові програми AutoMaximum - це можливість в найкоротші терміни отримати обрану модель, індивідуально підібравши графік і умови оплати без надання довідки про доходи. Крім цього, ми можемо запропонувати для клієнтів відповідні їхньому статусу умови у наших салонах. У центрах AutoMaximum завжди надають професійне обслуговування, пропонують чудову каву. Є також комфортна бізнес-зона для переговорів, де можна абсолютно конфіденційно і в зручній обстановці обговорити деталі покупки".

Автор: automaximum.ua
  У жовтні відкриють новий салон мережі ексклюзивних автомобілів
У жовтні відкриють новий салон мережі ексклюзивних автомобілів

При створення мережі засновник організовував роботу зовсім інакше, ніж це робили в інших автомобільних центрах.

"Перший салон мережі AutoMaximum ми відкрили 10 років тому, - розповідає Максим Сімперович. - На той час я вже 8 років займався автобізнесом і встиг чітко зрозуміти як саме я бачу власний салон. Тому прийняв рішення повністю відійти від концепції автомобільного бізнесу, яка існувала тоді, й слідувати своїй стратегії. Я вимірюю успіх не тільки в кількості продажів. Вирішальними факторами для мене є лояльність і довіру клієнтів, впевненість, що в салоні AutoMaximum вони завжди зможуть отримати першокласне якість не тільки автомобіля, але і послуг, які супроводжують покупку. Щоб досягти цього, потрібно об'єднати безліч чинників. В першу чергу, це професіоналізм команди AutoMaximum, а також абсолютна гарантія юридичної і фінансової безпеки угоди".

Нагадаємо, більшість моделей статусних автомобілів потрапляють до офіційних мереж салонів в Україні із затримкою в декілька років.

Зараз ви читаєте новину «Продаватимуть Rolls-Royce, Bentley, McLaren — у Києві запрацює мультибрендовий салон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути