пʼятниця, 21 грудня 2018 10:30

Які авто розмитнюють найчастіше

Які авто розмитнюють найчастіше
Найчастіше розмитнюють авто віком від шести до десяти років. Фото: Канал 24

Найчастіше розмитнюють авто віком від шести до десяти років.

Митна вартість більшості транспортних засобів складає від 3,5 до 10 тис. євро, розповів начальник відділу методології та розгляду звернень Управління митної вартості Департаменту адміністрування митних платежів та митно-тарифного регулювання Державної фіскальної служби Валерій Мальнов.

"Митна вартість визначається декларантом при заявлені документів до митного оформлення. Через невідповідність заявленої вартості на митниці стоїть 3486 машин . Вони оформлені за заявленою декларантом митною вартістю, яка є визнана в цілях митного оформлення", - каже Мальонов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка доля чекає власників євроблях

За його словами, є ситуації, коли у митниці відсутні підстави щодо прийняття рішення про завершення митного оформлення машин. Це можуть бути питання пов'язані з відсутністю необхідних документів для проведення митного оформлення.

Детальніше про особливості розмитнення авто на іноземній реєстрації у відео.

Станом на 20 грудня 2018 року українці оформили майже 6,5 тис. автомобілів з іноземною реєстрацією. За них власники добровільно сплатили 52,3 млн грн - 8,5 тис грн за кожне авто, інформує прес-служба Державної фіскальної служби України.

Зараз ви читаєте новину «Які авто розмитнюють найчастіше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути