четвер, 15 листопада 2018 07:30

Як зарядити Tesla Model 3 за допомогою буксира

Як зарядити Tesla Model 3 за допомогою буксира
Фото: YouTube/Tech Forum

У США вирішили перевірити, чи можна зарядити електрокар, буксуючи його іншим автомобілем. Піддослідним екземпляром стала Tesla Model 3, буксиром виступив гібридний Ford C-Max.

Відео експерименту виклали на каналі YouTube Tech Forum.

Ентузіасти перевірили ефективність роботи системи рекуперації енергії. У більшості електрокарів ця технологія дозволяє збирати енергію від руху і гальмування автомобіля і повертати її в акумулятори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Призначили нового директора Tesla

В рамках експерименту, Ford C-Max протягнув Tesla Model 3 більше 1,5 км і електрокар, таким чином, підзарядився на додаткові 16 км запасу ходу.

Тест проводили на Model 3 з останньою, дев'ятою, версією програмного забезпечення, яка показала покращені результати роботи рекуперативної системи на задньопривідних моделях.

У Tesla сказали, що такий вид зарядки автомобіля є креативним, але не дуже зручним для користувачів. Оскільки для наповнення батареї потрібно буде буксувати автомобіль на високих швидкостях. Компанія офіційно рекомендує буксувати Tesla за допомогою бортових вантажівок.

Компанія SpaceX підтвердила, що автомобіль Tesla, тобто випробувальний вантаж ракети Falcon Heavy, пройшов орбіту Марса.

Зараз ви читаєте новину «Як зарядити Tesla Model 3 за допомогою буксира». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути