четвер, 08 листопада 2018 11:40

Призначили нового директора Tesla

Призначили нового директора Tesla
Головою Ради директорів компанії Tesla обрали Робін Денхолм. Фото: i.nextmedia.com.au

Головою Ради директорів компанії Tesla обрали Робін Денхолм. Раніше вона була фінансовим директором телекомунікаційної компанії Австралії Telstra.

"Я вірю в цю компанію, я вірю в її місію та з нетерпінням чекаю, щоб допомогти Ілону та команді Tesla досягти стабільної прибутковості та забезпечити довгострокову акціонерну вартість", - заявила вона, повідомляє прес-служба Tesla.

Поки триватиме період переходу для Денхолм із австралійської компанії до Tesla, їй допомагатиме Ілон Маск. Крім цього, вона від 2014-го працювала незалежним членом у раді директорів компанії. Підкреслюють, що на нову посаду Денхолм заступає негайно.

"Робін має великий досвід роботи у технологічній і автомобільній промисловості. Протягом 4 років вона зробила значний внесок як член правління Tesla, допомагаючи нам стати прибутковою компанією. Із нетерпінням очікую ще більш тісної співпраці з Робін, оскільки ми продовжуємо пришвидшувати появу стабільної енергетики", - зазначив сам Ілон Маск.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілон Маск у прямому ефірі "забив косяка" і став мемом

Підприємця звинуватили у шахрайстві через заяви про намір зробити компанію непублічною. Маск навмисно ввів інвесторів в оману, оскільки він нічого не зробив для реалізації цього наміру.

Ілон Маск має сплатити $20 млн і його замінять новими незалежними директорами. Такими є умови досудової угоди між засновником компанії Tesla і комісією з цінних паперів і бірж США.

Зараз ви читаєте новину «Призначили нового директора Tesla». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути