Ексклюзиви
субота, 25 травня 2019 23:16

470 км на одній зарядці і "сотня" за 4,8 секунди — представили нові електричні Jaguar
7

Салон Jaguar I-Pace
Фото: Богдан Піхачек
Під капотом Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace SE
Jaguar I-Pace SE
Jaguar I-Pace SE

У Києві представили найновіший електрокар Jaguar. Новинка здатна пройти 450 кілометрів на екологічній тязі і коштує близько 2 млн.грн.

Jaguar I-Pace експонують на виставці електричних транспортних засобів Plug-In Ukraine 2019.

Електричний Ягуар отримав стальні двері, алюмінієвий кузов і пластикову кришку багажника.

Jaguar I-Pace HSE оснащений матричними світлодіодними фарами, має систему кругового огляду 360 градусів. По периметру встановлені чотири камери, що виводять інформацію в салон стосовно обстановки навколо машини.

"Jaguar I-Pace HSE – обладнаний двома електродвигунами потужністю 90 кіловат, що здатні видавати до 400 кінських сил. Від нуля до 100 км/год. машина розганяється за 4,8 секунди. Виробник позиціонує цей транспортний засіб як електричний спорткар. Запас ходу — 470 кілометрів", - розповідає Євген Голубов, консультант Jaguar Land Rover.

Інтер'єр автомобіля виконаний у темних тонах з коричневими сидіннями з натуральної шкіри. Інформаційно розважальна панель оснащена цифровими моніторами. Серед елементів управління є два сріблястих колесика, що знаходяться на панелі між сидінням водія і пасажирським. З їхньою допомогою можна управляти системою вентиляції, підігрівом сидінь і температурою в салоні машини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Космічну Tesla Rоadster Ілона Маска вже привезли в Київ - сьогодні стартує виставка Plug in

"Електрокар має пневматичну підвіску. Кліренс — регульований. Мінімальний 17 сантиметрів, максимальний 25. Діаметр дисків — 20 дюймів. Об'єм багажників: 530 літрів — задній; 35 — передній.

Заряджається машина до 100% від звичайної домашньої мережі близько 10-12 годин", - каже Євген Голубов.

Неприємним сюрпризом для вітчизняних автовласників може стати відсутність запасного колеса і окремого місця для нього. За бажання — можна замовити "докатку" у постачальника. У стандартній комплектації з електрокаром — зарядний комплект для підключення до побутової мережі електричного живлення.

Ціна на такі Jaguar I-Pace від 1 мільйона 900 тисяч грн.

Експозиція електричних транспортних засобів відбувається у центрі "Acco International", що розташований на столичному проспекті Перемоги.

На заході зібрали більше двох десятків електричних машин і близько сотні одиниць двоколісного транспорту. Plug-In Ukraine 2019 триватиме до 26 травня. Ціна вхідного квитка — 50 гривень.

Зараз ви читаєте новину «470 км на одній зарядці і "сотня" за 4,8 секунди — представили нові електричні Jaguar». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути