вівторок, 23 липня 2013 11:18

23 дівчини у бікіні вмістилися у новому китайському кросовері

23 дівчини у бікіні вмістилися у новому китайському кросовері
Дівчата у купальниках залазили навіть у багажник. Скріншот із відео

Абсолютно літній експеримент за участю повнолітніх дівчат і кросовера BYD S6 провели представники цієї марки авто в Україні.

За місткістю і своїми габаритами BYD S6 справедливо вважається одним із найкращих у сегменті. Компанія "Automotive Europe Corporation" перевірила, скільки ж реально може вмістити цей кросовер.

Раніше цей бренд уже перевіряв місткість представницького седана F6. Тоді найбільший седан у своїй ціновій категорії зміг прийняти на борт 23 представниці прекрасної статі.

Ті ж дівчата, на тому ж пляжі з'ясовували, чи має розмір значення у випадку з BYD S6. У великому білому кросовері їм було вельми затишно і комфортно - такий результат дослідження та фінального бліц-опитування.

Більше того, якби дівчат було більше 23-х, не виключено, що салон і багажник S6 вмістили б і 30 персон прекрасної половини людства. Абсолютно рівна підлога, просторий салон і дуже великий багажник - ось ключові особливості моделі авто, яка, крім значних розмірів, відрізняється багатим списком опцій, гідних преміум-автомобіля.

Зараз ви читаєте новину «23 дівчини у бікіні вмістилися у новому китайському кросовері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути