Ексклюзиви
середа, 11 вересня 2019 17:55

1000 раритетів серед сотні літаків: в Україні пройде Old Car Land

4-6 жовтня тисяча раритетних машин з'їдуться на найбільший технічний фестиваль України Old Car Land.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фестивалі Old Car Land покажуть військову техніку з Другої світової

Захід відбудеться у Державному музеї авіації на столичній вул. Медова,1 в одинадцятий раз. Його організовує клуб технічної класики OldCarServiсe.

Експозиція фестивалю охоплюватиме найрізноманітнішу техніку, яку за останні 150 років придумали люди. Відвідувачі побачать велосипеди, мотоцикли, легковики, вантажівки, автобуси, літаки, гелікоптери, безпілотники. Крім того, приїде чимало військових машин часів Другої Світової війни. Також буде експозиція автомобілів, які брали участь в ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбувся 10-й Old Car Land

Найстарішим машинам-учасникам - понад 80 років. Більшість із них збережені в єдиному екземплярі й мають незвичайну історію. На Old Car Land презентують найстаріші в Україні німецькі, французькі, радянські моделі. Із останніх можна буде побачити рідкісні версії "Волг", "Чайок", ЗіЛів. Очікують на фестивалі й експозицію американських машин. Серед них — Oldsmobile, Buick.Chevrolet і Cadillac.

Автор: Old Car Land
  Інфографіка 11-ого Old Car Land
Інфографіка 11-ого Old Car Land

Традиційно пройдуть на заході зльоти популярних автоклубів, машин-янгтаймерів і любителів окремих марок. Відбудуться змагання на дитячих педальних машинах і конкурс елеганції, під час якого кожен член екіпажу автомобіля має одягнутися у вбрання часів випуску машини. Неймовірним видовищем стане дрифтове шоу та ралі на ретроавтомобілях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Skoda Popular 1939 року представили у Києві на фестивалі Old Car Land

По всій території фестивалю працюватимуть футкорти, дитячі зони й буде безліч локацій для селфі. Фестиваль працюватиме щодня з 09.00 до 20:00. Вартість квитка - 150 грн. Для дітей віком до 12 років і учасників бойових дій вхід безкоштовний.

Десятий ювілейний фестиваль Old Car Land пройшов 9-12 травня 2019. У перший день фестивалю представники Книги рекордів України зафіксували рекорд в номінації "Найбільша кількість ретроавтомобілів, зібраних в один час на одній локації". На час відкриття фестивалю на майданчик встигло з'їхатися 239 авто, усі старші 1987 року випуску.

Зараз ви читаєте новину «1000 раритетів серед сотні літаків: в Україні пройде Old Car Land». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути