пʼятниця, 29 березня 2013 12:53

У Нью-Йорку Dodge наростив "м'язи", а Toyota хизувалася екологічністю
9

Ferrari F12 Berlinetta
Фото: Фото: Reuters
Scion tC
Toyota Leviton
Toyota Leviton

У діловій столиці світу - Нью-Йорку - 27 березня відкрився сто тринадцятий за рахунком міжнародний автосалон NYIAS-2013.

На автомобільній виставці дебютував Dodge Durango 2014 модельного року. Автомобіль отримав новий дизайн, а також більш сучасні фари зі світлодіодною смугою по центру. Durango отримає ті ж оновлення, що і його товариш Grand Cherokee, включаючи 8-ступінчастий "автомат".

Ще до прем'єри Dodge опублікував два зображення оновленої моделі. Тепер машина представлена ??цілком і офіційно. Вже відомо, що 2014 Durango отримав такі ж оновлення, що і Grand Cherokee. Це рестайлінг інтер'єру з новими технічними нововведеннями і 8-ступінчаста автоматична коробка передач. Як силовий агрегат пропонуються на вибір два бензинових мотора. Перший V6 об'ємом 3,6 літра і потужністю 290 к.с., другий - 5,7-літровий V8 потужністю 360 кінських сил.

Машина стала більш м'язистою зовні, а також отримала оновлену мультимедійну систему з 8,4-дюймовим сенсорним екраном. Крім того, виділяє новий "Дуранго" оновлена ??решітка радіатора, трохи піднятий передній бампер і новий проектор пучка фар зі світлодіодними денними ходовими вогнями. Можна також виділити більш скульптурні капот і крила.

За словами Chrysler, новий Dodge Durango - перший автомобіль у своєму сегменті, який отримав АКПП у 8 ступенів.

Корейська Kia привезла до Нью-Йорка відразу кілька новинок. Крім Soul, на стенді компанії красується оновлена ??версія седана Optima. Базова версія моделі пропонується з 180-сильним мотором в 2,4 літра. Показали на автосалоні і купе Kia Forte. Forte Koup пропонує два силові агрегати: 2,0-літровий атмосферний чотирициліндровий мотор EX, що виробляє 173 к.с. і 208 Нм крутного моменту (працює у зв'язці з 6-ступінчастою автоматичною.

Концерн Chrysler в рамках Нью-Йоркського автосалону розсекретив технічні дані нового Jeep Cherokee. Базовим мотором для Cherokee стане чотирициліндровий 2,4-літровий "атмосферник" сімейства Tiger Shark потужністю 184 к.с. і обертовим моментом в 230 Нм, з яким Cherokee повинен стати на 45% економічніше минає з ринку Liberty.

Зараз ви читаєте новину «У Нью-Йорку Dodge наростив "м'язи", а Toyota хизувалася екологічністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути