четвер, 20 травня 2010 08:49

"Андерлехт" готовий платити "Металісту" за кожен гол Жажі в Лізі Чемпіонів

"Андерлехт" готовий платити "Металісту" за кожен гол Жажі в Лізі Чемпіонів

Бельгійський "Андерлехт" напередодні старту в Лізі чемпіонів шукає шляхи для підсилення. Одним з кандидатів на перехід в клуб вважається лідер харківського "Металіста" Жажа Коельо.

Керівництво бельгійського клубу пропонує за перехід футболіста 7 млн. євро плюс додаткові бонуси, серед яких оплата за кожен гол Жажі в Лізі Чемпіонів.

"Металіст" взяв час на роздуми, але у зворотному напрямку вислав пропозицію по українському нападаючому Олександру Яковенку. Вартість українця оцінюється в 1,5 мільйона доларів.

Раніше повідомлялося, що в підписанні Жажі Коельо також зацікавлені кілька французьких клубів.

Нагадаємо, Коельо підписав новий контракт з харківським "Металістом" до 2013 року.

Основну роль у переговорах з футболістом взяв на себе президент "Металіста" Олександр Ярославський, який особисто обговорив з Джексоном і його агентом всі нюанси, щоб забезпечити максимально повне і збалансоване врахування інтересів клубу і гравця.

За словами Ярославського, в новому контракті з футболістом "до найдрібніших деталей прописані чіткі взаємні зобов'язання сторін".

Як зазначив сам гравець, він із задоволенням продовжить свою футбольну кар'єру в клубі: "Я повністю задоволений розвитком подій, і не бачу себе ні в якому українському клубі, крім "Металіста". Наша команда дуже дружна, і в неї прекрасні перспективи".

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «"Андерлехт" готовий платити "Металісту" за кожен гол Жажі в Лізі Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути