середа, 19 травня 2010 12:48

"Розслідування справи "Металіст" - "Карпати" затягнеться місяця на півтора" - Решко

"Розслідування справи "Металіст" - "Карпати" затягнеться місяця на півтора" - Решко

Стефан Решко, голова Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ, якому доручили завершити розслідування про нібито договірний поєдинок "Металіст" - "Карпати" (сезон-2007/08), розповів, як просувається робота.

"Ми склали графік першочергових справ. Потрібно опитати всіх фігурантів справи - футболістів і представників клубу "Карпати", офіційних осіб "Металіста". Адже необхідно ще раз звірити і уточнити всі деталі, можуть знадобитися й нові документи від клубів. Але зараз у команд час відпусток, і зробити це непросто. Ймовірно, наше розслідування затягнеться - місяця на півтора, а може і більше".

Таким чином, КДК може не встигнути прийняти остаточне рішення до початку нового чемпіонату, який стартує 10 липня. Сам голова комітету не виключає варіант продовження роботи у справі вже під час нового сезону.

Виходить, "Металіст" і "Карпати", яким загрожує виключення з Прем'єр-ліги, почнуть майбутній чемпіонат у вищому дивізіоні. Але якщо вердикт виявиться не на користь клубів, теоретично, їх можуть понизити у класі й по ходу сезону.

Під загрозою дискваліфікації і дійові особи скандалу. Це, згідно з непідтвердженою інформацією різних ЗМІ, гендиректор "Металіста" Євген Красніков і п'ятеро екс-гравців "Карпат": Лащенков, Кирильчик, Налєпа, Пшеничних та Федорів.

За матеріалами "Газета по-киевски"

Зараз ви читаєте новину «"Розслідування справи "Металіст" - "Карпати" затягнеться місяця на півтора" - Решко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути