середа, 28 квітня 2010 12:58

"Металіст" і "Карпати" відправлять у першу лігу

"Металіст" і "Карпати" відправлять у першу лігу

Перший віце-президент Федерації Футболу України (ФФУ) Сергій Стороженко сьогодні дав екстрену прес-конференцію, на якій заявив, що, на його думку, рішення КДК ФФУ вже визначене - "Металіст" і "Карпати" будуть відправлені до 1-ої ліги.

Напередодні в Києві відбулося засідання виконкому ФФУ, на якому одним з питань розглядалася ситуація навколо матчу сезону 2007/2008 між харківським "Металістом" і львівськими "Карпатами". Нагадаємо, той поєдинок завершився з рахунком 4:0 на користь "Металіста". Згодом виникли підозри, що матч носив договірний характер.

На засіданні виконкому ФФУ було заслухано доповідь заступника голови комітету з етики та чесної гри, після чого членам виконкому було відмовлено в дебатах по доповіді. Сергій Стороженко, не отримавши слова, вважає це порушенням регламенту і на знак протесту залишив засідання виконкому.

На сьогоднішній прес-конференції Стороженко заявив, що не виключає власної відставки і вже забрав свою сорочку з шафи у своєму кабінеті у ФФУ.

Що стосується розгляду ситуації з матчем "Металіст" - "Карпати", то матеріали передані в Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ. За словами Стороженка, рішення, яке прийме КДК ФФУ, "не буде відповідати інтересам клубного футболу".

На прохання кореспондента АТН змоделювати подальший розвиток подій, Стороженко сказав, що якщо "Металіст" буде відправлений у першу лігу, то доведеться апелювати в усі футбольні та нефутбольні інстанції.

Відзначимо, що Харківська обласна прокуратура відмовила в порушенні кримінальної справи по матчу "Металіст" - "Карпати".

За матеріалами АТН

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" і "Карпати" відправлять у першу лігу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути