четвер, 29 квітня 2010 09:17

Маркевич шокований заявами про переведення "Металіста" у першу лігу

Маркевич шокований заявами про переведення "Металіста" у першу лігу

Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич, заявив, що клуб шокований від ситуації, яка складається з розслідуванням справи щодо можливих порушень принципів фейр-плей під час матчу 26-го туру чемпіонату України-2007/08 "Металіст" - "Карпати" (4:0).

"Я вам кажу з усією відповідальністю - ми далекі від будь-яких закулісних ігор. Ми просто шоковані цією ситуаціє, в якій опинився наш клуб, і будемо відстоювати своє чесне ім'я!", - цитують Маркевича "Известия в Украине".

Нагадаємо, Комітет ФФУ з етики та чесної гри завершив розслідування щодо згаданого матчу, ознайомив Виконком ФФУ зі своїми висновками, після чого справа була передана до КДК ФФУ для подальшої розробки і, при необхідності, винесення дисциплінарних санкцій стосовно клубів.

При цьому, за словами першого віце-президента ФФУ Сергія Стороженка, рішення КДК ФФУ зумовлене: матч "Металіст" - "Карпат" буде визнаний договірним, а обидва клуби переведуть у першу лігу.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Маркевич шокований заявами про переведення "Металіста" у першу лігу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути