четвер, 11 лютого 2010 16:47

Володимир Дзядух подарує коханій 101 троянду

Автор: фото: Аріна КАНТОНІСТОВА
  Роман Баніт зі своєю дівчиною Наталією Андрійченко обирають одне одному подарунки до Дня закоханих. В офіс, де працює хлопець, принесли вироби місцевої майстрині Ольги Ястремської: янголят із солоного тіста, листівки та дерева кохання.
Роман Баніт зі своєю дівчиною Наталією Андрійченко обирають одне одному подарунки до Дня закоханих. В офіс, де працює хлопець, принесли вироби місцевої майстрині Ольги Ястремської: янголят із солоного тіста, листівки та дерева кохання.

14 лютого у День закоханих вінничанин 24-річний Володимир Дзядух планує під вікнами будинку своєї дівчини, 22-річної Марини Коваленко, викласти серце з троянд. Найняв також промислових альпіністів, щоб ті через вікно доставили золоту каблучку.

— Думав, як оригінально привітати Маринку із Днем закоханих, бо для нас це особливе свято. Торік ми познайомилися саме у Валентинів день. Їхали в переповненому тролейбусі, Марина посковзнулася і впала на зупинці, вивихнула ногу. Я допоміг їй добратися до лікарні. Тоді стали зустрічатися, — розповідає Володимир. — Ідею про трояндове серце взяв із програми "Все для тебе". Воно складатиметься з 101 білої троянди.

Каркас Володимир зварив із міцного дроту, обплутав його зеленим "дощиком", між ним за допомогою скотчу планує прикріпити бутони троянд.

Марина впала, вивихнула ногу

— Коли замовив велику партію роз, мені навіть скидку зробили. Продали не по 15 гривень за штуку, а по 8. На серце витрачу 800 гривень. Допомагатиме Марінкина подружка, вона дизайнерка. Ще найняв альпіністів, які спустять із даху будинку основний приз — великого розового слона і коробочку з колечком.

Серед оригінальних подарунків до Дня закоханих у вінницьких магазинах пропонують штучні троянди із сюрпризами всередині.

— Такі коштують від 15 до 50 гривень. Залежно від подарунка, — пояснює продавщиця Ірина Чорна. — Сюрпризи різні: є еротичні червоні трусики-бікіні. У дорожчих попадаються полотєнца, помади чи духи з феромонами.

Чоловік замовив дружині пару стриптизерів

— Торік один чоловік подарував на день закоханих своїй дружині еротичний танець, — розповідає стриптизер 32-річний Руслан. У Вінниці він виступає під сценічним ім"ям Mr. Flame. — То був приватний танець. Захотів стріп-дует. Ми з дівчиною танцювали, а вони на нас дивилися. Підтанцьовували навіть. Цікавий сюрприз вийшов. Його можна зробити, навіть не звертаючись до нас. Самому. Це буде приємний подарунок як від жінки, так і від чоловіка. Тут головне — фантазія. Підібрати музику. Вона має бути романтична, але не занадто повільна. І головне — не соромитися! У кого досвіду немає, можна покликати когось із нашої парафії. Провести кілька занять чи хоча б просто подивитися, як ми працюємо в клубах.

Приватний виступ обходиться у 350–500 грн.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Дзядух подарує коханій 101 троянду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути