четвер, 28 січня 2010 18:13

Хлопці ходили вулицями голі

Автор: фото: надане командою КВК ”Кредитка”
  На трибунах стадіону Центрального міського парку учасники вінницької команди КВК ”Кредитка” Олег Калашніков та Наталія Пензюр під час зйомок пародії на кліп ”Верьовки” гурту ”Нікіта”. На вулиці сім градусів морозу
На трибунах стадіону Центрального міського парку учасники вінницької команди КВК ”Кредитка” Олег Калашніков та Наталія Пензюр під час зйомок пародії на кліп ”Верьовки” гурту ”Нікіта”. На вулиці сім градусів морозу

В Інтернеті з"явилася відеопародія на останній кліп дуету "Нікіта" "Верьовки". Його створила вінницька команда Клубу веселих та кмітливих "Кредитка" Національного торговельно-економічного університету.

— У кліпі солістки гурту Даша Астаф"єва та Юлія Кавтарадзе ходять оголеними по торговому комплексу. Ми ж дівчат замінили хлопцями, — розповідає капітан "Кредитки" 20-річний Артем Калініченко. — Просили, щоб нас пустили в "Магіцентр", там приміщення найбільше схоже з оригіналом. Писали керівництву офіційні листи, але нам відмовили. Тоді рішили, що все можна зробити на вулиці.

Головні ролі виконали 19-річні Сергій Басараб та Олег Калашніков. Інтимні місця хлопці прикрили чорними стрічками з картону. Зйомки тривали два дні. Задіяли парковку біля супермаркету "Метро", підземний перехід до ринку Урожай, сквер ім. Козицького, площу біля пам"ятника Стусу, стадіон Центрального парку відпочинку, майдан біля Будинку офіцерів.

— Найцікавіший фрагмент у трамваї, — продовжує Артем. — На кінцевій Барського шосе в салон хлопці зайшли вдягнуті. Роздягнулися всередині. З трамвая їх вигнали на другій зупинці. Запам"яталася одна бабуся. Вона з таким захватом дивилася, так сказати, на "п"яту точку" Сергія. Пасажирів не попереджали, що знімаємо кліп. Хотіли зазняти природну реакцію людей. Така техніка в КВНі називається самозйом. Чув, що в оригіналі "Верьовок" були також випадкові покупці.

Два дні акторам довелося ходити вулицями голими. Надворі -7°С.

Найбільше подобалося дівчатам. Просили номери телефонів, запрошували в гості та сауну

— На другий було ще холодніше, — згадує Калініченко. — Спочатку рятували їх гарячою кавою. Та це не допомагало. Тоді зігрівали перевіреним способом — 50 грамів коньяку. Ніхто не захворів.

Під час зйомок хлопців перепинив міліцейський патруль.

— Ми пояснили, що це для діла, довго шокувати людей не будемо. Нас не затримували, — радіє капітан команди. — Правда, перехожі були в паніці. На зупинці біля "Книжки" спочатку було море людей. Як побачили нас із камерою, розбіглися в різні боки. Найбільше подобалося дівчатам. У нас просили номери телефонів, запрошували в гості та сауну.

Пародію монтував звукорежисер "Кредитки" 19-річний Максим Ткачук.

— Аби було схоже, ніби хлопці співають, а не просто відкривають рота, на зйомках включали на плеєрі пісню, — каже Ткачук. — Під час монтажу було важко накласти відео на музику так, щоб усе сходилося.

Подивитися вінницьку пародію можна на інтернет-порталі "ЮТуб": http://www.youtube.com/watch?v=OKz2gk89f1I

 "ГПУ" надіслала ролик продюсеру "Нікіти" 40-річному Юрію Нікітіну.

— Нормальне відео, — коментує той. — Дуже сподобалося. Спасибі хлопцям. Ця пародія — перша, яку бачу на наш кліп "Верьовки".

Зараз ви читаєте новину «Хлопці ходили вулицями голі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути