ДВІЙКА ЗА АРМАГЕДОН

Пророцтво майя обговорюється у ЗМІ вже давно, а останнім часом це просто таки топ тема. Воно й не дивно, адже до наміченого індійцями апокаліпсису залишився місяць. Правда це, чи ні, можна дискутувати довго, поживемо, побачимо.

За своє існування, я пережила вже с десяток кінців світу. Найвідоміший пророчили 2000-го року. Тоді ходила версія, що Нострадамус обрік людство на смерть саме в цей час. Причиною мав стати збій у комп'ютерах, коли замість 99 стало 00. Ніби-то ті машини, що "завідують" ядерними програмами "зависнуть" і на планеті вибухне уся ядерна зброя. Як ми бачимо, цього не сталося.

Були ще кілька апокаліпсисів через комети, але не долетіли.

Проте, найбільше я запам'ятала "кінець світу" у 1992 році. Тоді був "розквіт" секти Біле братство. Вони казали, що Марія Деві Христос (дніпропетровчанка) це втілення живого Бога й вона змінить світ. Була масова істерія. Люди передавали у секти квартири, віддавали усе цінне. В новинах передавали про самогубства через цю "релігію". А "пророки" братства говорили, що такого-то дня станеться землетрус й паде Софія Київська, потім усім кінець і тільки сектанти врятуються. Я на той час навчалася у другому класі. Наслухавшись такого по телевізору, повірила. А на той день, коли Марія Деві Христос намітила кінець світу, у мене мала бути контрольна з математики. Розраховуючи на армагедон, я не готувалася до неї. Звісно наступного дня нічого не трапилось, окрім моєї двійки. Коли батьки сварили, запитали як так сталось, що вхопила "пару", почувши причину довго сміялися. А для мене це стало наукою, з тих пір в жоден апокаліпсис я не вірю.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі