Євгенія Клочко
Українська журналістка. Люблю людей, життя, подорожі. Розпочинаю нове життя під лондонським небом.
06.12.2011
8

Лондонські "БОги"

Тільки прилітаєш до України, відразу чогось не вистачає. Чого саме розмумієш не відразу. Адже поруч все таке рідне і знайоме. Але чогось таки не вистачає. Потім на третій або четвертий день розумієш, що не вистачає гарних чоловіків на вулицях. Я їх називаю "БОгами", бо дуже красиві.

Я не хочу образити українських чоловіків, але чомусь, англійських чоловіків природає створює надзвичайно гарними і привабливими. І справа не тільки в тому, що там переважна більшість високих і спортивних чоловіків. Вони усі широкоплечі з мужніми рисами обличчя.  Ходять англійські чоловіки з гідністю, самоповагою. Просто приємно дивитися, вони рухаються як Боги. Я маю на увазі не тиждень моди у Лондоні, а звичайних чоловіків, які ходять вулицями тієї самої столиці Об'єднаного Королівства. Інколи сидиш в метро, дивишся на чоловіка, який сидить напроти, і запитуєш подумки: "Чому ти такий гарний?".

Моє перше враження від чоловіків на вулицях Лондона, що просто ожили реклама з телевізора і фотографії з модних журналів. А коли потім повернулася в Україну і розповідала подругам, вони не повірили. Мабуть думали, що я занадто захоплена Англією, а чоловіки там ні до чого. Утім, цього року до мене приїздила в гості подруга. Ми гуляли вулицями Лондона, і вона запитала не то себе, не то мене: "А може, я поспішила із заміжжям?". Незбагненна магія англійських чоловіків така, що від них дуже складно відірвати очі.

Коли я поділилася враженнями зі своїм майбутнім чоловіком, то він мрійливо запропонував, що б усі англійські джентельмени поєднували свої долі з чарівними українками.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі