четвер, 25 лютого 2010 21:04

Знижка в супермаркеті залежить від суми покупки

"Півроку тому купила за 30 гривень у мережі супермаркетів "Корона" картку на 3 відсотки знижки. Мене переконували, що знижка буде щоразу після пред"явлення картки. А тиждень тому звернула увагу, що насправді знижки немає. На чеку надпис: "До наступної знижки 995 гривень". На яку суму нараховуються знижки? І яка максимальна?"

Запитує Галина Коро, 60 років, із Вінниці


— Після придбання дисконтної картки на ній знижка лише 2 відсотки. Причому не на всі товари, а на певні групи, — пояснює бухгалтер торговельної мережі "Корона" Ірина. Прізвища не називає. — Не поширюється вона на продукцію, яка йде по акційних цінах. Цінники на такій — жовті. Перелік продуктів, на які знижки немає, завжди є на касі. У нас картки накопичувальні. Знижка 3 відсотки буде, коли людина купить у мережі товару на 2,5 тисячі гривень. Тому й на чеку зазначено, що до наступної знижки лишилося 995 гривень. Потім надається знижка 4 відсотки, якщо загальна сума покупок 5 тисяч. Найбільша знижка — 8 відсотків, за придбаний товар на 80 тисяч. Про це написано в анкеті, яку  заповнюють для отримання дисконтної картки.

Зараз ви читаєте новину «Знижка в супермаркеті залежить від суми покупки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути